Kinderfeessie

Van harte gefeliciteerd! Jij bent jarig!! Kom ook op Feessie by Daisy! We maken er een super gezellige middag van.

Jij kunt bij mij feesten met je vrienden of vriendinnen. Op een super leuke locatie maak ik alles in orde, ik zet mijn fotostudio startklaar, ik dek de tafel, hang de slingers op, enzovoort. Je ouder(s) brengen jullie op de afgesproken tijd op de locatie. De duur van het partijtje is ongeveer 2,5 a 3 uur. Je ouder(s) mogen erbij blijven of even lekker iets zelf gaan doen.

We beginnen aan tafel, door middel van een spel gaan we cadeautjes uitpakken, limonade drinken, cupcakes versieren en opsmikkelen. Nu komt het leukste gedeelte, daarna ik neem professionele foto’s van jullie in mijn fotostudio op de locatie. Ik heb leuke accessoires/verkleedkleding waar jullie uit kunnen kiezen!

Jij en je vriendinnen kunnen jullie op deze middag echte modellen zijn. Dus trek je mooiste kledingsetje aan en we maken supermooie foto’s voor in je eigen fotolijstje.

Voor jij en je vrienden maken we er een super stoer feestje van. We gaan ook aan tafel een spel doen en cadeaus uitpakken. We versieren jongens cupcakes. Daarna duiken we de fotostudio in op locatie en heb ik stoere superhelden pakken welke je kunt aantrekken als je dit wilt. Zodat je een toffe foto hebt voor in je eigen fotolijstje.

Tijdens de knutselactiviteit bewerk ik de bestanden na zodat de foto goed tot zijn recht komt en maak ik de afdrukken in orde. De foto afdruk mag je in je eigen versierde fotolijstje doen. 

De jarige jet of job ontvangt naderhand een aantal foto’s via een link in de email. De overige kinderen krijgen 1 fotobestand digitaal naderhand per kind als dit een wens is. Tegen meerprijs (zie onder kopje tarieven) kan ik desgewenst de volledige reportage aanleveren. Dit komt neer op zo’n 6 bestanden per persoon.

Voor voorbeelden zie de slideshows. Mocht de slideshow niet goed werken, dan kunt u op de foto klikken en dan kunt u doorklikken op de foto’s. Zodat jullie een compleet beeld hebben.

De foto afdruk komt in jouw versierde fotolijstje. Jij en je vrienden/vriendinnen krijgen een goodiebag met het versierde lijstje, (inclusief de afdruk van de foto) iets lekkers, en een klein speeltje mee in de tas naar huis.

Psssst!! Kom jij ook feest vieren met je vriendinnen of vrienden bij Feessie by Daisy? Trek je mooiste (verkleed)kledingsetje aan en vertel het aan je vrienden of vriendinnen!