by Daisy

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Feessie by Daisy! Hoera!! Jij bent jarig of jarig geweest! Van harte gefeliciteerd. Laten we dit vieren! Kijk voor meer informatie over jouw partijtje onder het kopje kinderfeessie. Ik kijk er naar uit om jou en je vrienden of vriendinnen te onmoeten. We maken er echt een gezellig feessie van!  

Even voorstellen voor papa en mama: mijn naam is Daisy, dit betekent madelief. Fotograferen is al voor lange tijd mijn passie en in het bijzonder het fotograferen van kinderen. Ze zijn puur, onbevangen en prachtig, net als de madelief. 

Als klein meisje had ik de camera al in handen, er werd mij vaak gezegd, Daisy, ga wat met je foto’s doen, ze zijn prachtig, je kunt er anderen blij mee maken! In 2017 zette ik de stap naar professionele fotografie en heb ik Fotografie by Daisy opgestart, www.fotografiebydaisy.nl Hier haal ik veel voldoening uit met mijn fotoshoots. 

Gaandeweg kwam ik erachter dat bij het fotograferen van kinderen echt mijn hart ligt. Maar mijn creativiteit stopt niet bij het fotograferen alleen. Creatief bezig zijn, in welke vorm dan ook, zit er gewoon in bij mij. Gezelligheid creëren is iets wat ik van nature doe. Een nieuw idee werd geboren. In 2020 startte ik Feessie by Daisy op. Dit alles komt vanuit het hart. Het grootste compliment dat ik krijg is dat de kids roepen dat ik een 10+ heb gehaald voor het partijtje! En dat ik van ouders hoor dat de fotolijstjes in de kamer staan te pronken van hun zoon of dochter. Dat vind ik eer van mijn werk en word ik zo gelukkig van!

Kom jij ook gezellig feest vieren bij Feessie by Daisy?! Je bent mooi en je mag gezien worden! We vieren het leven. Van harte welkom!